onsdag 14 november | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

onsdag 14 november

Bild från i våras! 

Mår inte alls bättre idag tyvärr.. Riktigt segt att det inte vill vända, men det blir väl bättre till helgen antar jag. Igår kom iallafall min älskling och tog hand om mig. Vi myste med lite gott framför två bra filmen innan vi somnade. Han drog tidigt imorse och jag har bara tagit det lugnt hemma framför tvn. Mår inte alls bra, är jätteförkyld och kan knappt prata men saknar min pojkvän redan så han kommer hit ikväll igen för en myskväll. Skönt! Vi hörs nog mera imorn. Puss på er! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annaaaa

  hej kan inte du berätta lite om hur du och din pojkvän träffades och hur ni håller kärleken i liv eller vad man säger. Jag tror du har skrivit om detta innan men jag tycker ni är det sötaste paret.. jag känner ingen av er men man får sån känsla att det är äkta :) kram

 2. Amanda

  Hej, en knäpp fråga kanske. Men jag undrar vad du sover i när du sover med din pojkvän? :)

  Svar:
  I trosor!
  Tove Waldemar
Annons
stats