dear santa | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

dear santa


Började skriva på min önskelista i förrigår. Detta är vad jag kommit på än så länge.. Rätt bra och nödvändiga saker måste jag säga. Självklart gärna pengar, presentkort och lite resepengar och sånt också! Vad händer över jul då? Tror jag ska med pappa till släkten i Växjö över julhelgen, gillar att vara där, så mysigt. Men åker nog hem den 25e eftersom jag vill så gärna vara hemma på min älsklings 18års-dag! Ser fram emot julen! Snart kommer snön också har jag hört.. 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    hej! jag är en tjej i nian som funderar starkt på att börja på Thoren. Skulle inte du kunna skriva en lång text om där du berättar om den. Vad som är bra, mindre bra, läget osv. Allt du kan komma på helt enkelt. Skulle vara skit snällt.

Annons
stats