onsdag 28/11 | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

onsdag 28/11

Jag nyss! 

Hejhej! Mår inte bra idag så är hemma från skolan. Kom hem från Rasmus för ett tag sen där jag sov inatt.. Så trött på allt, min hjärna och kropp orkar inte med all skola, regn och kyla. Usch! Gäller att fylla vardagen med små mysiga saker att se fram emot. Hur som helst! Ska ta en dusch nu tänkte jag och bara ta det lugnt.. Ikväll ska min älskling komma hit eller så åker jag till han igen. Mys! Längtar så till helgen.. Jaja, puss! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Pigga upp dig med fruktsmoothies, gå ut och lek i snön, gå och träna, se mysiga filmer, pussas mycket, sov minst 9 timmar, ät regelbundet! Typ, jag vet det är tungt ibland, men om du orkar gör ett power-inlägg hur man ska orka, när allt känns tråkigt och grått! Din blogg är så ärlig och bra!

 2. Hemlig

  sluta aldrig blogga! tycker det är så sjukt nice att sitta och titta igenom din blogg och allt du skriver om, och skit i va alla säger om rasmus! skriv va du vill på din blogg och skratta bara åt dom som orkar lägga sin energi på att hacka på dig och ditt förhållande:)

 3. Anonym

  hur ofta är du med din pojkvän i veckan och hur ofta vänner? :)

  jag är väldigt lik dig.. umgås med min pojkvän mycket.. fast de är dels för att jag inte har så jätte bra vänner!..tyvärr.

Annons
stats