q/a | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

q/a

Så fin bikini! Hvor er det du jobber? :)
Har inte något riktigt jobb men eftersom jag tjänar lite pengar på bloggen så blir det väl som ett extrajobb :) 

Du!? Hur fick du läsare att hitta till din blogg i början innan den blev så stor som den är nu? :O spammade du storbloggare, eller hur gör man haha? :)
Jag har bloggat i ungefär 3 år på den här bloggen nu och har aldrig tyckt att spamma andra bloggar varit någon grej för mig, blir bara sjukt irriterad när andra gör det. Inget tips! Jag har bara uppdaterat några gånger om dagen, lagt upp videoinlägg, varit ärlig osv osv. Inget speciellt alltså, så har ingen aning om hur så många vill läsa min blogg haha! :) 

Färgar du ögonbrynen? Isåfall vilken färg använder du? :)
Nej, har aldrig färgat mina ögonbryn. Har ganska mörka natruligt! :) 

Jag har en fråga så snälla svara på denna, tränar du något? Vad? Äter du nyttigt eller äter du godis osv? Du har så fin kropp! Kram! 
Jag tränar väldigt sällan, inte alls regelbundet. Jag och Rasmus var ute och sprang och gymmade på ett utegym härom dagen och då är det verkligen WOW haha, tränar alltså inte mycket! Inte äter jag nyttigt heller. Äter som vanligt och äter godis/chips när jag känner för det! Kram! 

Kan inte du i ett inlägg rekommendera något bra och fint ställe/hotell i Rhodos eftersom du har varit där? Helst inte allt för långt ifrån bargatan :) Jätte fin blogg! Kram! 
Har bara varit där en gång innan och då bodde vi på Constantin, det ligger nära stan och nära stranden, hyfsat nära bargatan! Alla hotell ser ganska likadana ut så tror inte att det är så big deal vart man bor, men vi ska bo på ett som heter Europa. Det ligger nära stranden, precis bredvid bargatan och nära till stan! :)

Hej! Först vill jag bara säga att du är sjukt vacker! Sen undrar jag om du skulle kunna berätta hur din skola är och linjen du valt! Om du hellre skulle valt ekonomi eller om sam är kul! Vissa säger att det är tråkigt och därför vill jag höra från dig som går där. Har själv valt Sam på Thorén till hösten!
Hej! Tusen tack! Har skrivit flera inlägg om hur skolan är lite längre bak i arkivet så kolla där, bland frågor/svar. Hade jag fått välja om så hade jag nog tagit ekonomi, tycker inte att sam är speciellt intressant.. Jag är inte så mycket för historia, samhälle och allt det där! 

Har du tagit ur din navel piercing? Varför? :)
Yes! Egentligen var det inte meningen, ena pluppen satt löst så tappade den i duschen och den åkte ner i avloppet haha. Sen har jag valt att inte sätta in en ny för att jag tycker det ser lite stilrenare ut utan! :) 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Hej! Såg att du bodde på Constantin när du var på Rhodos, ska dit i sommar! Kan du inte skriva ett inlägg hur det var där, några tips, hur mycket fickpengar och så man bör ha med och bilder därifrån? Skulle verkligen uppskattas!:)

Annons
stats