varmt!! | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

varmt!!

webcam-toy-foto160 webcam-toy-foto162 webcam-toy-foto161
Nyss! 

Hallå där! Sitter här och lökar sönder typ.. Så jävla varmt ute men ska inte klaga! Har legat ute hela förmiddagen och jobbat på brännan. Måste ju vara brun till Rhodos, så jag har en bra grundbränna.. Haha grejen är nog bara den att Amanda som ska med till Rhodos kommer hem från 2 veckor i Spanien ikväll.. Vill ju inte ens visas bredvid henne haha. Jaja, blir sjukt rastlös och trött på samma gång av att ligga ute och sola, så nu ska jag chilla inne ett tag och laga lite mat. Vi hörs mera sen, puss! 

Har fixat en Ask också, så om ni vill fråga något så gör det HÄR

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linnea

    Hej Towe! Vill börja med och tacka dig för en otroligt inspirerande och läsvärd blogg. Har läst din blogg ett bra tag nu dagligen och lagt märket till att du alltid har en sån perfekt solbränna. Min fråga till dig är därför gör du något särskillt innan du går ut i solen exempelvis skrubbar dig, smörjer in dig osv eller går du ut som du är eller vad man ska säga? Solar själv mycket men tycker det är svårt att få den jämna färgen som du verkar ha över hela kroppen då det alltid är något parti exempelvis magen som blir brunare osv.. 

Annons
stats