måste köpas! | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

måste köpas!

rhodosssss
Japp, detta är alltså vad som behövs inhandlas innan Rhodos! 1. En badhanduk, vi har så hemskt fula hemma (typ med svampbob eller en ferrari på) och alla är blekta och så i solen så behöver en ny. Denna kommer från H&M Home! / 2. Nya brillor! Har en förmåga att alltid tappa bort/göra sönder alla mina solbrillor.. Så detta är nödvändigt. Finns väl att köpa överallt! / 3. Ny Hawaiian Tropic Dark, den jag använder. (rekommenderas att inte användas om man inte har bra pigment och inte första dagarna på en semester. Finns att köpa på Cubus för 80kr! / 4. Läppglans från Hawaiian Tropic med solskyddsfaktor 25, finns ppå Åhlens. / 5. En strandtunika! Rasmus brors flickvän jobbar på Cubus och lyckades haffa denna åt mig på halva reapriset, 70kr. Så snällt! Från Lindex. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Hej! Jag ska på bröllop i augusti och jag måste hitta en klänning att ha på mig, skulle vara roligt om du kunde tipsa om snygga klänningar runt 500-lappen ;)

 2. Johanna

  Hej Tove!
  Du tipsade om en highliter i ett videoinlägg för ett tag sen & sa att du hade köpt din på nelly.com men att den säkert finns på andra webbutiker också.. Vet du några andra webbutiker som säljer den? Den finns nämnligen inte på nelly längre & jag är jättesugen på att testa den :)

  Har precis köpt dendär hårsprayen förresten, ska bli spännande att testa ;)

  Kram på dig!

 3. Emma

  Hej Tove! Jag undrar vart dina gladiator skit med de små dödskallarna på kommer ifrån? Skit snygga!!

Annons
stats