new in | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

new in

Min mamma var i Göteborg i veckan och köpte lite småsaker till mig, så snällt. Dom har ju märket The Balm som jag älskar där nere, så hon passade på att köpa rougen “Hot mama” till mig, har varit så nära på att beställa den massa gånger. Så himla fin färg, och passar året om! Linnet är också så fint och somrigt, sett det på flera personer och velat haft det jättelänge. Rouge från Grand parfymeri och topp från Tessie! 

2013-07-28 18.06.10
2013-07-28 18.06.43
2013-07-28 18.07.27

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Toppen er godt nok fin! Ved du om jeg kan bestille den til Danmark, på nettet? Og hvor? Er helt vild med den :-) <3 Og så ELSKER jeg din blog !!

 2. Johanna

  Hej! Jag fyller 15 om några dagar och vet inte riktigt vad jag ska önska mig, ska man önska sig något speciellt när man fyller 15 haha? Kan inte du göra ett collage med lite tips? Skulle vara till stor hjälp! Kram

 3. Karolina

  Linnet är ju så fint! Dock är det så dålig kvalité på dem, mitt vita från tessie gick sönder i sömmarna innan jag hunnit använda det ens ://

 4. Johanna

  the balm går att köpa i Stockholm också :) Det dinns i en affär som heter “and other stories” som ligger på biblioteksgatan. De har alla rouger, higlightern, bronzers ögonskuggor mascaror m.m. 

Annons
stats