bloggtips! | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

bloggtips!

bloggtips

Nataliesandqwist.se / Jättevacker tjej som kämpar mot sjukdomen anorexia. Superbra blogg med mycket kläder, shopping, tankar om hennes sjukdom och peppinlägg. Värt att läsa!

Bbomans.blogg.se / Sofia Boman skriver om sitt utbytesår i USA, som verkar så jävla roligt, blir så sugen på att också åka.. Hennes år lider dock mot sitt slut nu men bloggen är ändå bra och rolig att läsa.

Hannabodelson.se / Supersöt tjej som gör fina inlägg om kläder, sin vardag osv. Fina bilder i bloggen är ett stort plus!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Molly Olsson

    Hej, vilken fin blogg! Hittade den just och den kommer jag absolut börja följa! Kika gärna in på min och se tips angånde träning och hälsa, delta i tävlingen där du har chansen att vinna ”One Whey” proteinpulver från fitnessguru (här:http://hlsofreak.myshowroom.se/2013/10/28/fitnessguru-tavling/ ) och mycket annat!  Kommentera även på min blogg om du skulle vara intresserad av ett länkbyte, jag skulle gärna dela din blogg med mina läsare!
    Massa kramar, Molly

Annons
stats