frågor/svar om sheinside | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

frågor/svar om sheinside

Har du länken till tröjan med blommor på? Jättesnygg, men hittar den ingenstans på sheinside ”/ Och hur säkert är det att handla därifrån? 
Du hittar den HÄR! Säkert, det är en seriös sida och jag har alltid fått mina beställningar osv. Har aldrig hört något konstigt om den sidan faktiskt! 

Kan du berätta lite mer om hur det går till när man beställer därifrån? :) är sugen på att beställa själv och undrar lite hur frakten är, hur lång tid det tar innan sakerna kommer och om kvalitén är bra? :)
Jag har ett samarbete med Sheinside vilket betyder att jag blir sponsrad med kläder (gratis alltså) i utbyte med att jag bloggar om dom, länkar osv. Så jag vet inte exakt hur det går till när man beställer därifrån, alltså hur man gör med betalning osv men tror det är Paypal! Frakten brukar vara nästan exakt 2 veckor, men ibland tar det längre tid. Av någon konstig anledning knackar posten alltid på med mitt paket kl 8 på morgonen haha, vet inte varför faktiskt. Och hinner jag inte upp och öppna då så får jag hämta det på posten. Kvalitén är helt okej faktiskt, vissa saker har mycket bättre kvalité än andra. Men eftersom priset är så lågt så är det värt det ändå tycker jag! 

Var ögonskuggorna du köpte sist på sheinside bra? Kan du inte visa i ett inlägg hur dom ser ut på? Jäättetacksam för svar! :)
Ja! Jag gillar dom faktiskt, fina, bra pigment och ger mycket färg trots att man inte använder så mycket! Kan fixa en video eller något inlägg snart! 

Heej! Skulle du kunna berätta mer om penselkitet från sheinside :) T.ex. om det tappas mycket hår/ hårda vs.mjuka.. ja, skulle vart sååå schysst att ta med i nått inlägg! ÄLSKAR din blogg och du är en stoor förebild!
Superfina och mjuka, kanske inte världens bästa men dom funkar verkligen bra ändå! Tusen tack! 

Hur mycket kostar frakten ungefär om man beställer sminkborstar?
Frakten är ALLTID gratis över hela världen! 

Hej Tove! Jag har en fråga! Hur är storlekarna på sidan sheside.com? Skulle vilja göra en beställning men är lite osäker.. Såg att du har M i det mesta och du ser verkligen inte ut att vara en M annars?! :) Kram!
Hej! Dom är väldigt små i storlekarna. Jag är en S/36 annars men i nästan alla kläder från Sheinside så tar jag M, i vissa fall till och med L, men det kan nog också vara för att jag är rätt lång och har långa armar. Så skulle tipsa om att gå upp 1-2 storlekar! Kram! 

Hej! Superfina kläder verkligen :) Hoppas verkligen du kan svara på denna fråga gällande bikinin, jag blir lite osäker på storleken då det verkar som att man endast kan beställa M/L osv i både underdel och överdel. Alltså inte L på överdel och M på underdel tex. Jag är rätt storbystad men ganska liten nertill. Hur funkar det då med dessa? Blir inte trosan rätt stor? Vet du det? Kraam :)
Nej det är lite surt eftersom man verkligen inte ser likadan ut uppe som nere, men som tur är så kan man lätt justera storleken på trosorna genom att knyta lösare eller hårdare. Jag har M i min bikini och den sitter superbra verkligen. Jag har 70c i bh storlek och brukar ha 36-38 i bikiniöverdelar! Kram! 

Hejsan Tove, behöver man betala tull från sheinside?? :)
Hej! Nej, det ska man inte behöva göra! :)

Vilken storlek har du i ”omlottblusen”? ( bild nr3) jag har beställt en sån i small, oroar mig lite över om den kommer att vara för liten, hörde att de kan vara lite små i storlekarna, jag är 170 cm lång och har ungefär samma kropp som du, ganska normal. Har du medium? Skulle du kunna ha en small? Tacksam för svar, kram:)
Hej, jag har M i mina men den är liiiiite kort i armarna så om jag skulle beställa en igen så skulle jag nog ta L. Nej, jag skulle nog inte kunna ha en S. Men det kanske funkar ändå! :)

Hej! Jag undrar det här med att lämna tillbaka om de inte skulle passa eller inte var som man tänkt sig. Går det att lämna tillbaka och kostar det mycket? Kram!
Jag vet faktiskt inte alls hur man gör då jag aldrig behövt göra det eller känner någon som gjort det. Men det står HÄR hur man ska göra, maila deras mailadress som står där så hjälper dom dig! Kram! 

IMG_1379 IMG_1028 IMG_1760

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Snälla, gär ingen reklam för Sheinside, att få kläder av dålig kvalité gratis är kanske inget större problem, men när man betalar och får något som inte ens är värt 10kr, med trådar som sticker ut här och där, fel tyg, fel färg, fel möster, är det verkligen inte värt. Deras kundtjänst är värst – de kommer skicka 10 mail till dig, men vägrar ta tillbaka kläderna och betala tillbaka dina pengar. Beställde 4 st plagg från dem, var ok nöjd med 1. Bortkastade pengar för dem andra 3. I slutändan blir det mycket dyrare. Dessutom kan vem som helst kommentera på deras webbsite, man behöver bara hitta på ett namn och inte behöver ange någon e-post adress.

 2. Adina

  Hej Tove! Jag undrar vad du tog för storlek på den vita tröjan med spetsrosor på? Vet att du brukar skriva att du tar en storlek större, men nu finns den ju bara i M och L. Och eftersom du brukar ta M undrar jag om du tog L i denna? Kram!

 3. nathalie

  Hej! Tycker det är väldigt tråkigt att du inte vet mer om hemsidan vad det gäller frakt, tull och returer. Med tanke på att du gör reklam för dem borde du vara påläst vad det gäller detta. Annars, tummen upp för en grym blogg!
   
   
   

 4. Elin

  Hej! Jag beställde nyss samma bikini och jag undrar om trosorna är mer orange än rosa? För det står ju att färgen är korall men dom dära ser ju mer ut som orange? :)
  Jättebra blogg!!

Annons
stats