frågor / svar | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

frågor / svar

Har Thoren någon nollning och isf är du med och håller i den? Hur kommer den gå till osv vill veta! 
Ingen aning faktiskt, har ju inte börjat skolan än så har inte hört något. Men hoppas det! 

Hej finaste Tove! Jag har en liten fråga, som egentligen är ganska töntig men jag hoppas du kan svara på den! Jag har för mig att du har skrivit att du och din kille är lika långa ungifär, och det är jag och min kille också, och därför vill jag inte bära högklackat även fast jag älskar det! Då undrar jag hur du gör? Skulle du använt de med honom om du ville eller hade du inte gjort de pga att du blir längre då? Kram och tack för bra läsning! 
Hej! Om du älskar att ha klackskor så tycker jag verkligen att du borde ha det, även om du känner dig obekväm med att du är längre så ser ju alla ändå att du har klackskor (absolut inget fel att vara längre än sin pojkvän utan klackar heller!). Rasmus älskar när jag har klackskor så ja, jag hade verkligen använd klackskor om jag hade lite flera och gillade att använda dom! Tack själv! 

Hej Tove! Jag undrar vad du tog för storlek på den vita tröjan med spetsrosor på från Sheinside? Vet att du brukar skriva att du tar en storlek större, men nu finns den ju bara i M och L. Och eftersom du brukar ta M undrar jag om du tog L i denna? Kram!
Jag tog M i den, hoppas att den passar, brukar ju ha M i alla andra kläder så borde det funka i den här med. 

Hej Tove! Tack för en bra o underhållande blogg! Jag skulle bli jätteglad om du kunde dra upp min fråga i ett inlägg. Hur får du en bra balans mellan pojkvän o vänner? Jag vet inte hur jag ska göra, mina vänner börjar tröttna på att jag är för mycket med min kille och min pojkvän blir ledsen när jag säger att jag måste ge dem mer tid för att rädda min vänskap. 
Hej! Tack!! Jadu, det där är den eviga frågan i förhållanden.. Nästan alla mina vänner har pojkvänner så dom förstår ju verkligen och vill hänga med sina pojkvänner också. Men självklart ses vi ändå och hittar på roliga grejer som tex shoppingdag, fest, tjejmiddagar, filmkvällar osv. Ett tips kanske är att träffa någon vän på dagen och sen åka hem och ha filmkväll med pojkvännen, eller tvärtom! Ett annat sätt är ju att kanske dra ihop ett gäng och ses både dina vänner och din pojkvän + hans vänner. Blir nästan alltid lyckat och man får träffa massa nya personer! 

Vart finns Victoria secret på Rhodos? och vad finns det där? Kommer man in där när man åker hem? Tacksammför svar!! Åker på söndag :)
Vet inte om du menade att du åkte till Rhodos igår eller om du åkte hem igår.. Jaja, svarar ändå! Det ligger i den stora taxfreen vid alla gates. Ja, man kommer in där när man åker hem! Det finns bodymists, bodyloations, neccessärer, parfymer och lite sånt! :)

När var det du och Rasmus skulle till Turkiet? Och var i Turkiet ska ni åka? :) kram, älskar din blogg! Du är så vacker!
Den 7 september åker vi till Alanya! Tusen tack! :) 

Du skrev tidigare att det inte kostade något att gå in på barerna på Rhodos. Men ändå går inkastarna runt och säljer biljetter och så. Sen är det även vakter vid dörren på barerna. När och vart gick ni in isåfall? Eftersom ni inte behövde betala :)
Man väljer ju själv om man vill gå på eventen och köpa biljetter, eventen brukar hålla på mellan typ 9-12 eller något sånt. Annars är det ju gratis att gå in på alla barer på bargatan, har aldrig varit med om att det är inträde överallt. Dock hörde jag att Grabbarna grus tog inträde i somras, men inte när vi var där! Och det stod aldrig några vakter heller! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  Jag funderar på att utöka min Vs-samiling, och undrar vilken av strawberries & champagne, such a flirt och sheer love du gillar mest?
  kram

 2. sofie

  Oj herregud, kom igen. jag är född -95 och när jag gick på ettan så höll treorna en “Nollning” i vår skola för oss ettor, det var en tema dag och vi måste gå runt i olika stationer och göra en massa pinsamma saker och ärligt talat var det den roligaste dagen på hela skolåret! så länge man tar det med en nypa salt och skrattar så är det bara roligt, förstår om vissa personer är lite mer osäkra så då får man vara lite försiktig med dem! börjar själv trean nu och ser så fram emot nollningen, inte för att jag ser fram emot att vara taskig mot någon utan jag ser det mer som en super kul grej! så släpp loss lite

 3. Jasmine

  Till Anonym som tror att nollning är taskigt. Min nollning var den bästa någonsin, jag hade så himla roligt och lärde känna mina klasskompisar och andra människor från andra klasser också. Jag är huvudfadder för de nya studenterna som ska börja i Kalmar nu i höst och jag kan lova dig att de kommer få det sjukt roligt. Jag vet inte var du har fått för dig att nollning är taskigt för jag vet många universitet som gör det till något schysst och kul. Vi har många regler för hur det ska gå till, vi går till och med på en dags utbildning. Sååå, det är synd att du har den uppfattningen om nollning, eller inspark som man också kan säga.

Annons
stats