om mina johnny bulls | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

om mina johnny bulls

Helloj, har lite frågor om skorna! Är klacken väldigt hög? Och sitter dom tajt runt vaderna eller är dom jättelösa?
Hej! Nej, typ 3cm hög klack. Jag har vääldigt smala vader och har svårt att ha boots och stövlar för att alla sitter väldigt löst runt mina vader, men dessa sitter faktiskt riktigt bra! Dom sitter på bra och rätt tight även när jag är barbent så jag är nöjd! 

Jag har hört att de ska vara stora i storleken, tyckte du att de var det? :) 
Ja, dom är ungefär en storlek stora i storlekarna. Jag har 38 i vanligt fall, och 37 i dessa! :)

Hur hög är skaft höjden? Tacksam för svar! 
Jag tror jag läste någonstans att dom är ca 40cm! 

Vad är det för skillnad på dom och primeboots? :)
Priset antagligen.. Nej, men jag vet faktiskt inte vad skillnaden är. Jag har inte så bra koll på primeboots! 

Är dem svarta eller bruna?
Bruna! 

Har du ett sammarbete med Zoe’s Shoes? :) 
Haha neej, dom här skorna har jag köpt för mina egna pengar. 

IMG_1882

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Dem är så fina! Jag har provat ett par primeboots men mina vader va för stora :( så dessa är dem jag får satsa på, har letat på de flesta hemsidor efter bruna höga Johnny bulls men hittar inga?! Vart köpte du dina? Så tacksam för svar!! Kram :)

Annons
stats