q/a | Tove Waldemar

Tove Waldemar

Annons

q/a

Hur tjänar du pengar på bloggen? 
Jag får en fast lön av Myshowroom varje månad, utöver det tjänar jag pengar på “blogghjälpmedel” som Blogfame, Videofy & Bloggerfy! 

Hej! jag har ganska nyss börjat följa din blogg och tycker verkligen du är en jättefin tjej som klär sig sjukt bra och gör interessanta inlägg. Du kanske har svarat på denna komentar tidigare, men hoppas det går bra att du gör det igen isf, jag undrar hur storlekarna är på sheinside.com, stora, små eller som vanligt? väldigt tacksam för svar och gärna så fort som möjligt, tack på förhand och kram!
Tusen tack! Blir så glad. Storlekarna är oftast väldigt små! Så skulle rekommendera dig att ta 1 eller 2 storleker större än vad du brukar ha! Kram! 

Vart gör du dina collage? :)
I Picasa 3 eller på picmonkey.com :)

Hi! I want to ask something! What you think that what is the most popular place in europe where swedish young people want to travel at summer? Because i think that for example agia napa is hot in enlang and finland and i just think that what is the hot place with swedish people? :-)
Hi! I would say Rhodes or Magaluf in Mallorca is the most popular destinations, Agia Napa is very popular here as well! :)

Vart är din sänggavel ifrån? Snälla svar! 
Furniturebox! 

Hej Tove! Såg i någon video på videofyme att du använde proactive? Ja har länge haft problem med hyn och ingenting verkar hjälpa? Hur mycket av proactive har du testat? Har du den från Sverige eller USA! Hur blev ditt resultat! Du har gudomligt fin hy, har du haft acne pga av att du använder proactive?
Ja det stämmer bra! Har dock varit lite slarvig och glömt flera dagar tyvärr.. Men annars har det absolut funkat bra. Hyn känns riktigt fräsh efter. Har aldrig haft acne eller större problem med hyn men den har absolut blivit bättre! 

Till vem ringde du? Har kontaktat sheinside via mail och dom sa att jag skulle spåra paketet men det går typ inte att se iaf. Haha vet inte riktigt vad jag ska göra. Men får du postavisering innan du får paketet?
UPS, som levererar varorna från Sheinside om jag förstått det rätt. Dom fick jag ringa för att annars levererades mitt paket till vårt gamla hus. Hur som helst.. Har ni problem med ert paket från Sheinside och vill veta vart det är osv, kontakta Sheinside och fråga efter ett “trackingnumber” som du kan spåra på UPS.com, det ska vara ungefär 20 siffror! Där ser du tydligt och klart vart paketet är och oftast vilken dag det kommer levereras. Jag får alltid paketet till dörren, men många får en avi i brevlådan och hämtar ut det. 

vilken storlek tog du i polotröjan från lindex? :)
Har S i den! 

IMG_2543

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats